Full service bureau
voor videoproductie

Van interviews tot animaties en van bedrijfsfilms tot drone video’s.

Een greep uit onze diensten

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een professionele partij die ieder videoproject tot leven kan brengen met aantrekkelijke visuele content? Zoek niet verder! Wij zijn er trots op om je onze uitgebreide filmproductiediensten aan te bieden, compleet met alle benodigde apparatuur en een toegewijd team van experts om jouw visie werkelijkheid te maken.

Onze toegewijde filmploeg komt naar jouw locatie met een uitgebreide uitrusting die alles omvat wat nodig is voor een succesvolle opname. Van camera’s tot lenzen, lampen tot statieven, we hebben het allemaal. Animeren en editten doen we op kantoor en we gebruiken online feedback tools om samen tot het beste resultaat te komen.

Interviews

Het opnemen van interviews of quotes is echt een specialisme van ons. We filmen met meerdere camera’s. We zorgen dat het licht perfect is en gebruiken de juiste microfoons voor het beste geluid.

We kunnen zorgen voor visagie en voor sliders die de camera’s bewegen en voor een nog dynamischer en aantrekkelijker beeld kunnen zorgen.

Drone

Drone video’s voegen een extra dimensie toe aan je videoprojecten. Hier zijn enkele redenen waarom onze drone video diensten onmisbaar zijn:

Adembenemende beelden: Met drones kunnen we prachtige, panoramische opnames maken vanuit de lucht. Dit geeft je video’s een cinematografische uitstraling en trekt de aandacht van het publiek.

Uniek perspectief: Drones bieden toegang tot locaties en hoeken die anders moeilijk te bereiken zijn. Dit opent de deur naar creatieve mogelijkheden die het project onderscheiden van de rest.

Veelzijdigheid: Drone video’s zijn geschikt voor verschillende doeleinden, van vastgoedmarketing en evenementenvideo’s tot natuurdocumentaires en artistieke projecten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd naar onze werkwijze?

We nemen graag de mogelijkheden door.

Bedrijfsfilm

Wil je een impressie geven van je hele bedrijf? Of een specifieke dienst uitleggen? Een video biedt veel mogelijkheden.

Animaties

Benieuwd waar onze animaties te zien zijn? Hier is een voorbeeld. En hier nog een. Wil je er meer zien? Neem contact met ons op!