Bereik je publiek overal ter wereld

Live video
streaming

Waarom kiezen voor Starletti als partner voor professionele live video streaming?

Live video streaming

Bij Starletti begrijpen we de kracht van streaming en zijn we gepassioneerd bezig met het creëren van meeslepende, boeiende content voor jouw livestream.

Creatieve expertise

Ons getalenteerde team beschikt over de expertise om jouw verhaal tijdens een live stream op een meeslepende manier te vertellen. Wij hebben de vaardigheden om jouw ideeën te verheffen tot indrukwekkende visuele ervaringen.

Technische bekwaamheid

Wij begrijpen de technische vereisten en uitdagingen van live video streaming. We zorgen ervoor dat alle content wordt geoptimaliseerd voor streaming op verschillende platforms en apparaten, zodat uw kijkers altijd een naadloze en hoogwaardige kijkervaring hebben.

Op maat gemaakte oplossingen

Elk streamingproject is uniek, en daarom passen we onze aanpak aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar branding, productie, post-productie of alles daartussenin, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan jouw doelstellingen voldoen.

Betrouwbaarheid

Wij begrijpen het belang van tijdige levering en betrouwbaarheid in de wereld van streaming. Je kunt op ons rekenen om uw projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.

Onze diensten

Wij verzorgen streaming van A tot Z (of alleen D of M kan ook)

Content creatie

Van het ontwikkelen van visueel spectaculaire bumpers tot het filmen, bewerken en produceren van content van topkwaliteit.

Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat onze video’s voldoen aan de technische specificaties (zoals alpha channels) voor de beste kwaliteit en prestaties.

Live streaming

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van live-evenementen en het streamen ervan naar uw publiek, waar dan ook ter wereld.

Hardware

Met onze hardware zijn we in staat om alle live video streams technisch mogelijk te maken. Van heel klein tot groot.

Post-productie

Onze experts zorgen voor een vlekkeloze post-productie, inclusief bewerking, geluidsontwerp, kleurcorrectie en meer.

Interactieve content

Voeg interactiviteit toe aan de streamingervaring van je publiek met interactieve  elementen.