Wordpress met spierballen

Verbluffende
Websites

Wij zijn gepassioneerd bezig met het bouwen van verbluffende websites die perfect passen bij je bedrijf, merk of project.

Flywheel & Impreza

Bij Starletti zijn we gepassioneerd bezig met het bouwen van verbluffende websites die perfect passen bij je bedrijf, merk of project.

Wij zijn trots op ons partnerschap met Flywheel Hosting en onze expertise in het gebruik van het veelzijdige Impreza thema. Met deze krachtige combinatie kunnen we websites van topkwaliteit leveren die zowel uniek als professioneel zijn.

Een greep uit ons werk

Labré advocaten

Voor Labré advocaten mochten we een moderne meertalige website bouwen, waarbij de vakgebieden, de advocaten zelf en de nieuwsartikelen een prominente plek verdienden. We hebben met Advanced Custom Fields een op maat gemaakte plek gemaakt waar alle advocaten beheerd kunnen worden.

Labré deelt veel informatie online en scoort daardoor zonder te betalen enorm goed op Google.

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Het meest bijzonder aan de website van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is waarschijnlijk de code die wij hebben geschreven om met behulp van Gravity Forms een betrouwbare publieksprijs te realiseren. AVG-proof en met een link via e-mail om de stem te bevestigen.

Deze website krijgt ieder jaar enorm veel bezoekers. Dat is dankzij de hosting via Flywheel gelukkig geen probleem.

Stadswoningen BV

Voor Stadswoningen BV is het belangrijk om zo laagdrempelig mogelijk bezoekers van de website uit te nodigen om een formulier in te vullen waarmee vastgoed aangeboden wordt. Door Gravity Forms te gebruiken waren wij in staat om een zeer compact en effectief formulier te realiseren.

Moddie

De site van Moddie is een leuk voorbeeld van een webshop gemaakt met de plugin WooCommerce. De schattige knuffels van Moddie zijn online te bestellen uit voorraad, of kunnen op maat aangevraagd worden via een van de Gravity Forms. Betalingen gaan via Mollie.

Sowieso een cadeautip!

Kindertand-Rotterdam

De website van Kindertand-Rotterdam is een van de vele tandarts-websites die wij ontwikkelden en onderhouden. Vooral het inschrijfformulier voor nieuwe patiënten dat wij met Gravity Forms gemaakt hebben heeft veel parameters.

We maakten een gedeelte in de achterkant van de site met Advanced Custom Fields waarmee het eenvoudig is om nieuwe medewerkers toe te voegen.

Coöperatie 't Sluisje

Soms bouwen we een site in één dag. Daar is dit een leuk voorbeeld van. Voor de coöperatie ’t Sluisje in Nieuwendam hebben wij een kleine site gesponsord. Inclusief hosting, domeinnaam en een (drone)video in de header.

Hoe de buurt een kroeg kocht.